top of page

Visita al magatzem de Roba Amiga

Durant la segona setmana vam fer una sortida a Sant Esteve de Sesrovires. Allà és on Roba Amiga porta tot el que es diposita als contenidors i on es realitza tot el procés de selecció i distribució de la roba.

Vam poder veure tots els problemes i les conseqüències del vandalisme, com per exemple el trencament dels cadenats o portes, amb una 'pota de cabra'. També ens vam fixar en temes de ergonomia, per tal de millorar el re-disseny i convertir el contenidor en un estri fàcil d'utilitzar per a totes les persones (o la gran majoria). A més a més, vam fer un recorregut per l'interior del magatzem, on es desenvolupen totes les tasques de separació de la roba per edat, tipus de teixit i condicions en les que es troba.

Depenen de les condicions, els residus tèxtils tenen diferents utilitats. En el pitjor dels casos es recicla per l’elaboració de esborres i filats , o es transformen en draps; si es troba en millors condicions es porta a països del tercer món, i si està en molt bones condicions es ven en botigues de segona mà de Roba Amiga, on es poden comprar per un preu molt assequible.

A continuació s'ha fet una selecció de fotografies de la sortida per tal de veure amb més claredat els aspectes comentats.

Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page